A WESTEN történelem

1925-ben a Westen ausztriai család Bassano del Grapa-ban megalapította a ‘Smalterie Metalurgiche Venete’ nevű gyáregységet, amely zománcozott termékek, acél radiátorok valamint fürdőkádak termelésére specializálódott.
1950-től a termékek köre kiegészült gáztűzhelyekkel ill. különféle szaniter áruval a gyáregység jelentős növekedésének köszönhetően. 1965-ben a gyár elkezdte az elektromos vízmelegítők gyártását (zománcozott acél melegvíztároló tartályok).
A 70′-es évek elejére a Westen márkanévvel ellátott gyártási folyamat profilja a fűtéstechnikai termékek és a szaniter áruk irányába orientálódott: ezekben az években tervezték meg és fejlesztették ki az első gázüzemű fali kazán családot, biztosítva ezzel egy magas színvonalú és hatékony megoldást a különféle fűtőberendezések működéséhez.

1999 óta a WESTEN készülékeket a ‘Baxi’ csoport legjelentősebb márkái között tartják számon: ‘Baxi’ csoport a komfortos otthonok kialakításához hozzájáruló társulások egyik legjelentősebb tagjává fejlődött, amely 5.600 alkalmazottat foglalkoztat 6 különböző országban található egységeiben (Anglia, Franciaország, Németország, Olaszország, Törökország és Dánia), évente több mint 1.000 millió EUR forgalmat bonyolítva.

A magas színvonalú minőséget az ISO minősítés igazolja, amelyet a vállalat 1993-ban nyert el, valamint 2001-ben megkapta a másik közismerten elfogadott ISO 14001 elismerést is.

A BDR Thermea

A BDR Thermea világszerte több mint 70 országban működik. A csoport stratégiája magában foglalja a több márkanévvel való marketinget. A fő Európai gazdaságokban erős nemzeti működést tesz lehetővé s evvel együtt a helyi igényeknek kielégítéséhez való gyors reakciót. BDR Thermea birtokol és elad vezető fűtőipari márkákat az Európai piacon. Ezek a következőket foglalják magukban: De Dietrich, Baxi, Remeha, Heatrae Sadia, Brötje, Potterton, Chappée, BaxiRoca és Baymark.

A vevők igényére fókuszálva rendszereket ajánlunk egy termék helyett. A BDR Thermea pénzügyi erőssége biztosít teret és lehetőséget, hogy magas szinten foglalkozzunk a környezetkárosító hatások csökkentésével kutatva az új fűtési technológiák után.

www.bdrthermea.com/

Kizárólagos magyarországi formgalmazónk

A Szatmári Épületgépészeti és Fürdőszoba Szakáruházak mára már behálózza Magyarországot és folyamatosan terjeszkedik. A piac meghatározó szereplőjeként 37 szakáruházban és több project-irodában áll a kivitelező szakemberek, a nagy- és kiskereskedelmi cégek és a végfelhasználók rendelkezésére.

Az 1990-ben alapított Szatmári Kft. egy kizárólagosan magyar tulajdonú, családi vállalkozás Jászberény központtal. A cég fő profilja az épületgépészet volt, mely mára kiegészült a fürdőszoba és építőanyag ágazattal.

Célunk megoldást nyújtani annak, aki építkezik, aki felújít, és annak is, aki szerel. Mindezt alacsony áron és jó minőségben magas áruválasztékkal.