spacer.png, 0 kB

Termék választó

Gázkazánok

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Termékek arrow Star Digit
Star Digit


Star Digit

A Westen Star Digit fali gázkazán a jólét és a kényelem érzésére tervezve, kielégítve minden háztartási komfort igényt.

Vásárlás a Szatmárinál!

 

 

 

 

 

•  Magas HMV kényelem: Háztartási melegvíz, amikor csak akarja, állandó hőmérsékleten, egyidejűleg: konyhában mosogatáshoz, tusoláshoz a fürdőszobában. A Star Digit használati melegvíz komfortját egy elő-fűtő funkció biztosítja: lecsökkenti a várakozási időt, hogy meleg szanitervizet kapjunk. A legtöbb, amit egy kombi bojlertől várhat.

•  Egyszerű kezelhetőség: A Star Digit elektronikája egyesíti a legfejlettebb technológiát és az egyszerű kezelhetőséget. A széles LCD kijelzőnek köszönhetően a kazán teljes működése nyomon követhető, a kezelő gombokkal könnyen és gyorsan szabályozhatjuk a működést. 1 gomb, 1 funkció.

• Takarékosság: Magasabb hatékonysága jelentős gázmegtakarítást eredményez. A 3 csillag (92/42/CEE szerinti európai szabvány) a kazán hatékonyságára utal, zárt égésterű modelleknél.

• Kompakt méretek, gyönyörű forma: A Star Digit tervezésének köszönhetően bárhova könnyen felszerelhető,  például egy beépített szekrénybe, mellyel helyet takaríthat meg. (mérete csupán: 760x340x450mm).  A Star Digit bármilyen bútorba beépítve jól mutat.

 

Download PDF

 Star Digit adatlap letöltése

 Download PDF

 Star Digit prospektus letöltése

 Download PDF

 Star Digit beépítési segédlet letöltése

 

 

 

 
< Előző   Következő >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
baxigroup