spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Rólunk arrow A Westen cégről
A Westen cégről

Adolfo Westen

Adolfo Westen

 

 1925-ben a Westen ausztriai család Bassano del Grapa-ban megalapította a 'Smalterie Metalurgiche Venete' nevű gyáregységet, amely zománcozott termékek, acél radiátorok valamint fürdőkádak termelésére specializálódott.
1950-től a termékek köre kiegészült gáztűzhelyekkel ill. különféle szaniter áruval a gyáregység jelentős növekedésének köszönhetően. 1965-ben a gyár elkezdte az elektromos vízmelegítők gyártását (zománcozott acél melegvíztároló tartályok).
A 70'-es évek elejére a Westen márkanévvel ellátott gyártási folyamat profilja a fűtéstechnikai termékek és a szaniter áruk irányába orientálódott: ezekben az években tervezték meg és fejlesztették ki az első gázüzemű fali kazán családot, biztosítva ezzel egy magas színvonalú és hatékony megoldást a különféle fűtőberendezések működéséhez.

Az évek során a WESTEN cég folyamatosan fejlesztette termékei minőségét, illetve a gyártási technológiát, ezáltal egyre hatékonyabb és megbízhatóbb termékeket állított elő.

1999 óta a WESTEN készülékeket a 'Baxi' csoport legjelentősebb márkái között tartják számon: 'Baxi' csoport a komfortos otthonok kialakításához hozzájáruló társulások egyik legjelentősebb tagjává fejlődött, amely 5.600 alkalmazottat foglalkoztat 6 különböző országban található egységeiben (Anglia, Franciaország, Németország, Olaszország, Törökország és Dánia), évente több mint 1.000 millió EUR forgalmat bonyolítva.

A 10 szerelősort üzemeltető gyáregység Bassano Del Grappá-ban található, több mint 120.000 m2 területen, ahol napi termelési mennyiség megközelíti a 2.000 db vízmelegítőt.
A magas színvonalú minőséget az ISO minősítés igazolja, amelyet a vállalat 1993-ban nyert el, valamint 2001-ben megkapta a másik közismerten elfogadott ISO 14001 elismerést is.

 
Következő >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
baxigroup