spacer.png, 0 kB

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Rólunk arrow A BDR Thermea
A BDR Thermea

Európában az alkalmazottak száma több mint 6400 fő, 1,8 milliárd EUR-os forgalommal. A csoport vezető piaci helyen van hat kulcs országban: UK, Franciaország, Németország, Spanyolország, Hollandia és Olaszország. Ezen kívül a gyorsan növekvő piacokon erős pozíciót foglal el: Kelet-Európa, Törökország, Oroszország, Észak-Amerika és Kína. A BDR Thermea világszerte több mint 70 országban működik. A csoport stratégiája magában foglalja a több márkanévvel való marketinget. A fő Európai gazdaságokban erős nemzeti működést tesz lehetővé s evvel együtt a helyi igényeknek kielégítéséhez való gyors reakciót. BDR Thermea birtokol és elad vezető fűtőipari márkákat az Európai piacon. Ezek a következőket foglalják magukban: De Dietrich, Baxi, Remeha, Heatrae Sadia, Brötje, Potterton, Chappée, BaxiRoca és Baymark.
BDR Thermea hiszi hogy a kapcsolat az összes részvényessel nagyon fontos.
A vevők igényére fókuszálva újító klíma és melegvíz megoldásokkal és szolgáltatásokkal  rendszereket ajánlunk egy termék helyett.

Az erős Kutatás Fejlesztési platform és a BDR Thermea pénzügyi erőssége biztosít lehetőséget az alacsony karbon mikro kombi hő és energia termékekre. A nagy hatékonyságú kazánok gyártásán kívül elkötelezettek vagyunk új fűtési technológiákra melyek jelentős szerepet játszanak a klíma változásban. A termék skálánk tartalmaz biomassza kazánokat., szolár kollektorokat és hőszivattyúkat továbbá olyan példátlan fejlesztéseket melyek a „holnap” előnyös fűtési megoldásai, mCHP.

A BDR Thermea elismert vezető a kombinált fűtés területén. Több mint 20 éve mCHP megoldásokat kínál. Az mCHP csökkenti az energia veszteséget és a CO2 kibocsátást. 2010-ben a családi házakba való fali mCHP rendszerek bevezetése tervezett. Az mCHP termék skálával megfelelünk a Vevők ma és holnapi igényeinek.

www.bdrthermea.com/

 
< Előző   Következő >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
baxigroup