spacer.png, 0 kB

Termék választó

Gázkazánok

spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Boyler Digit


A Westen Boyler Digit egy korszerű, tárolós kazán, digitális LCD kijelzővel. Két különböző űrtartalmú tartállyal kapható: 40 liter (24kW-os modellek) vagy 60 liter rozsdamentes acél (24 és 28kW modellek). A Boyler Digit  450 liter használati melegvíz teljesítményre képes 30 perc alatt (28kW modellek).

Vásárlás a Szatmárinál!

 

 

 

•  Nagy teljesítmény: Kiemelkedő használati melegvíz teljesítménye lehetővé teszi, hogy egyszerre akár több csapoló helyet is kiszolgáljon! (30 perc alatt akár 450 liter háztartási melegvíz).

•  Egyszerű kezelhetőség: A Boyler Digit elektronikája egyesíti a legfejlettebb technológiát és az egyszerű kezelhetőséget. A széles LCD kijelzőnek köszönhetően a kazán teljes működése nyomon követhető, a kezelő gombokkal könnyen és gyorsan szabályozhatjuk a működést.

•  Külső hőmérséklet érzékelés: A magasabb komfort és az alacsonyabb energia felhasználás érdekében a Boyler Digit-hez külső hőmérséklet érzékelő is csatlakoztatható. Távirányítóval is kérhető, mely tartalmazza a hőmérséklet szabályozó funkciókat.

•  Takarékosság: Magasabb hatékonysága jelentős gázmegtakarítást eredményez. A 3 csillag (92/42/CEE szerinti európai szabvány) a kazán hatékonyságára utal, zárt égésterű modelleknél.

 

Download PDF

 Boyler Digit adatlap letöltése

 Download PDF

 Boyler Digit gépkönyv letöltése

 Download PDF

 Boyler Digit CE tanúsítvány letöltése

 

 

 

 
< Előző   Következő >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
baxigroup